• Матични клетки

  Информирајте се повеќе за аргументите за складирање и терапевтските можности

  Повеќе...
 • Колекција на примерок

  Што треба да знаете, и што треба да направите. Чекор по чекор за процесот на колекција

  Повеќе...
 • Наша услуга

  Разновидни пакети со цел да ги задоволат вашите различни барања. Запознајте се со нашите премиум услуги!

  Повеќе...
 • Зошто КриОвум ?

  Сето она што прави да се чувствувате сигурно. Обезбедување на квалитет, препораки, гарација

  Повеќе...
 • Најчесто поставувани прашања

  Најчесто поставувани прашања. Дали ви се потребни дополнителни информации? Чувствувајте се слободно и повикајте не!

  Повеќе...

Polish-Hungarian cooperation: umbilical cord cells have saved life for the first time in Central Europe.

Mesenchymal stem cells from umbilical cord have been used for the first time in treatment in Central Europe in stem cell transplantations, which took place in Wroczlaw and Katowice Hospitals, Poland due to a Polish-Hungarian cooperation.

The operation that saved three children’s and one adult’s life was supported by the Hungarian KRIO Institute, our cooperating partner.

KriOvum Cell and Tissue Bank is a fully licenced medical service provider. With our cooperating partners KRIO Institute, first and leading stem cell bank in Hungary, belonging to FamiCord Group, amoung Top5 stem cell bank is Europe we offer you

AABB accreditated laboratory
leading processing and freezing technology
proven results – successful transplantations
flexible client management

We work and cooperate for you together!

Малото девојче кое што беше слепо од раѓање, за прв пат ги виде своите родители на возраст од четири години. Изабел Еванс, сега може да гледа и три метри пред неа, откако и беше извршена трансплантација со матични клетки во Кина, која што чинеше повеќе од 78.000 $. Родителите Џејмс Еванс и Холи Мек Хуг Continue Reading

Девојчето кое се роди со оштетување на мозокот, стана првата Новозеланка, која била подложена на експериментално лечење во Сад,  а каде што беа користени нејзините сопствени матични клетки од папочната врвца.   Четиригодишната Маиа Фриедландер никогаш немала ноќни кошмари. Сега многу често се буди со нив- а нејзините може да се каже дека се пресреќни Continue Reading