• Матични клетки

  Информирајте се повеќе за аргументите за складирање и терапевтските можности

  Повеќе...
 • Колекција на примерок

  Што треба да знаете, и што треба да направите. Чекор по чекор за процесот на колекција

  Повеќе...
 • Наша услуга

  Разновидни пакети со цел да ги задоволат вашите различни барања. Запознајте се со нашите премиум услуги!

  Повеќе...
 • Зошто КриОвум ?

  Сето она што прави да се чувствувате сигурно. Обезбедување на квалитет, препораки, гарација

  Повеќе...
 • Најчесто поставувани прашања

  Најчесто поставувани прашања. Дали ви се потребни дополнителни информации? Чувствувајте се слободно и повикајте не!

  Повеќе...

КриОвум Банка за Крв и Ткиво

КриОвум Банката за Клетки и Ткиво е целосно лиценциран сервис за медицински услуги. Со нашиот партнер Крио Институт Плц, која е првата и водечка банка за матични клетки во Унгарија, припаѓа на FamiCord Групацијата и како една од првите 5 банки за матични клетки во Европа ви нуди

 • AABB акредитирана лабораторија
 • водечка преработка и технологија на замрзнување
 • докажани резултати- успешни трансплантации
 • флексибилен менаџмент за клиенти

 Ние работиме и соработуваме заедно само за вас!