• Матични клетки

  Информирајте се повеќе за аргументите за складирање и терапевтските можности

  Повеќе...
 • Колекција на примерок

  Што треба да знаете, и што треба да направите. Чекор по чекор за процесот на колекција

  Повеќе...
 • Наша услуга

  Разновидни пакети со цел да ги задоволат вашите различни барања. Запознајте се со нашите премиум услуги!

  Повеќе...
 • Зошто КриОвум ?

  Сето она што прави да се чувствувате сигурно. Обезбедување на квалитет, препораки, гарација

  Повеќе...
 • Најчесто поставувани прашања

  Најчесто поставувани прашања. Дали ви се потребни дополнителни информации? Чувствувајте се слободно и повикајте не!

  Повеќе...

Обработка и чување на ткивото од папочната врвца

Процесот започнува веднаш по мерењето на должината на добиеното ткиво од папочната врвца. Изолацијата на овој дел од ткивото богато со мезенхимални матични клетки (Вартоново желе) се изведува под многу строги надгледувања и под стерилни услови.  Следно,  ние постапуваме според Основната или Премиум услугата:

 • Основна услуга: ние го замрзнуваме сегментот богат со мезенхимални матични клетки во 4 одделни ампули 
 • Премиум услуга: ние ги изолираме и идентификуваме сегментите богати со мезенхимални матични клетки користејќи ја специјалната процедура развиена од страна на FamiCord групацијата. Процедурата трае 5 недели и 5 ампули се користат за финалното складирање. 

 Ние за обработката применуваме протокол на светско ниво 

Базирано на договорот помегу КРИО Институт Лтд. и Polish Polski Bank Komórek Macierzystych S.A. (PBKM Institute со централна лабораторија во: Полска, Варшава, Grzybowska ул. 2/41.)  вашиот примерок ќе биде обработен со професионална ориентација на ПБКМ Институтот, според светското ниво на протоколи развиени од ПБКМ Институтот. Таа гарантира највисоко можно ниво на квалитет во лабораторијата акредитирана од ААББ акредитацијата ( Американска Асоцијација на Банки за Крв), која што е идентична со онаа на КРИО Институт Лтд.

Ние сме среќни што можеме да објавиме дека за Полско-Унгарската соработка во која со употребата на клетки од ткивото се спасија животи за прв пат во Централна Европа . Прочитај повеќе